Rubio Monocoat

Rubio Monocoat is een toonaangevend bedrijf op het gebied van houtbehandelingsproducten. Vanaf 1962 zijn zij een begrip binnen de houtbranche. Wij zijn dan ook trots dat wij een dealerschap met hen aan mochten gaan. Met de producten van Rubio Monocoat ben je verzekerd van kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke houtbeschermingsproducten. Hout is een mooi, natuurlijk en edel product. Een product dat een optimale bescherming verdient. Hoe beter jij het hout behandelt en schoonmaakt, hoe langer het mooi blijft. De producten van Rubio Monocoat zorgen voor een goede behandeling, sterke bescherming en een makkelijke reiniging van het hout.

Monocoat olie

De Rubio Monocoat olie geeft jouw hout de perfecte kleur en een optimale bescherming. Rubio Monocoat streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit op het gebied van houtbeschermingsproducten en dat merk je ook. Zo is de Monocoat olie gebaseerd op een moleculaire bindingstechnologie. De olie bestaat uit natuurlijke ingrediënten die direct binden met de bovenste vezels van het hout. Je hoeft maar één laag van de olie aan te brengen en het droogt snel. Deze olie is te gebruiken op al jouw favoriete houten items. Geef je vloer eens een opknapbeurt en misschien een andere kleur. Neem je kast of tuinmeubelen eens onder handen. De olie is verkrijgbaar in veertig verschillende kleuren en daarmee kun jij jouw houten vloer of meubelen stylen naar je eigen smaak.

Voordelen Rubio Monocoat

Met de producten van Rubio Monocaot geniet je van de volgende voordelen:

  • Bescherming en kleuring na één laag.
  • Makkelijk in gebruik en onderhoud.
  • Geschikt voor alle houtsoorten.
  • Duurzaam en economisch.
  • Een enorm kleurenpalet.

Ga jij voor een stoere witte of grijze vloer, kies jij de zwarte of bruine variant of wil je heel wat anders en ga je voor de rode Monocoat? Met de Rubio Monocoat olie geef jij het hout jouw ideale kleur.

Onderhoud

Rubio Monocoat is innovatief en blijft zich ontwikkelen. Naast alle Monocoat olies leveren zij ook Monocoat onderhoudsolies. Heb je een krasje, oneffenheid of vlek op je hout zitten? Met deze onderhoudsolies verwijder je dit met alle gemak. Het onderhoud van hout wordt niet langer als lastig en veel werk ervaren. Deze onderhoudsolies zijn er tevens in dezelfde kleuren als de Monocoat olie, je hoeft dus niet bang te zijn dat je de verkeerde kleur op jouw houten meubelen smeert.

Schoonmaken en reinigen

Hetgeen dat wij en Rubio Monocaot delen is de passie voor hout en het feit dat we het voor de gebruiker zo makkelijk mogelijk willen maken. Dit komt ook weer tot uiting in de Rubio Monocoat zeep. Deze is ideaal om je houten vloer of meubelen mee schoon te maken. De handige spray kun je direct gebruiken en is ideaal voor kleine oppervlaktes en de grotere flacons laten je vloer stralen als nooit tevoren.

Groots assortiment

Wij bieden een groot assortiment van Rubio Monocoat producten aan. De beste producten om het optimale uit het hout te halen. Producten om het hout te behandelen, te kleuren en beschermen, te onderhouden en schoon te maken. Met de Rubio Monocoat producten weet je zeker dat jij jouw hout op de juiste manier behandelt. Haal het optimale uit je hout en beleef er lang plezier van. Shop hier de Rubio Monocoact producten.