Houten basics

“It’s all about style”

Thuis komen is je thuis voelen. Een gezellig sfeer en een relaxed gevoel creëer je gemakkelijk met onze houten basics: hippe, kwalitatieve, betaalbare houten meubels en accessoires. Alles wordt met de hand gemaakt, dat deel doen wij. Maar hoe we het afstylen, dat bepaal jij! Voor de perfecte fit met je interieur geef jij aan onze basics jouw persoonlijke touch. Met de keuze uit meer dan 60 kleuren bepaal je zelf wat het beste bij jou en jouw stijl past.

Ons assortiment bestaat zowel uit mooie en sfeervolle basics voor binnen, als uit gezellige en relaxte basics voor buiten. Wat te denken van mooie houten tafels, mogelijk met leuke bankjes, functionele hockers en bijzettafels en grote dienbladen die gezellig staan met mooi servies, wijn en glazen of kaarsen? Heerlijke loungebedden en banken voor in de tuin, zelfs mogelijk met cabana ombouw voor het ultieme vakantie gevoel, trendy hoge bartafels voor 4 of 6 personen met bijpassende krukken, coole bar of zelfs een gave buitentafel met ingebouwde barbecue of haard!

Door de afwerking van onze basics met Rubio Monocoat bieden we niet alleen een uniek kleurenpallet, maar ook direct de beste kwaliteit in afwerking. Daarnaast hebben we in ons assortiment alle benodigde houtbehandelings producten om jouw mooie basics ook mooi te houden!

 

Informeer naar de mogelijkheden of bestel direct online!