Hout schoonmaken

Schoonmaken, je vindt het vreselijk of je kunt er niet mee stoppen. Hoe dan ook, het hoort bij het huishouden. Je moet de vloer stofzuigen en dweilen, je maakt je keuken schoon, je stoft de kasten af en zorgt dat het interieur mooi blijft. Hout schoonmaken hoort ook in dat rijtje thuis. Je bent er wekelijks of misschien maandelijks veel tijd aan kwijt. Je wilt je huisje en je meubelen mooi en netjes houden. Het moet fris ruiken binnen en het is doodzonde als er vlekken op die unieke houten kast zitten of op je robuuste houten vloer. Wij maken het jou een beetje makkelijker om je hout schoon te houden. Met de Rubio Monocoat zeep verwijder je met gemak vlekken en vet. De zeep laat geen zichtbare wazige laag achter. Het maakt het schoonmaken een stuk aangenamer!

Reinigen en schoonmaken

Hout is een erg mooi product en dat wil je graag mooi houden. Of het nu je vloer, kast, trap, keuken, bar of tuinmeubel is, hout vraagt om de nodige behandeling en reiniging. Om het hout mooi te houden, wordt het vaak geolied. Voor het behoud van de kleur kijk je op de pagina hout kleuren en beschermen. Voor het schoonmaken is het verstandig om onze Rubio Monocoat zeep te gebruiken. Dit is een zeep die speciaal ontwikkeld is voor geoliede oppervlaktes. De zeep helpt jou om je houten vloer of meubelen makkelijk schoon te houden. Je behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout en je zorgt dat die prachtige kleur die jij de vloer hebt gegeven nog langer mooi blijft. Met de juiste schoonmaakmiddelen komt jouw vloer het beste tot zijn recht. Maak het jezelf dus niet moeilijker dan het is en maak schoon met de Rubio Monocoat zeep.

Rubio Monocoat zeep

De Rubio Monocoat zeep is een gebruiksvriendelijke zeep met een overweldigend effect. De zeep komt in een handige spray en in flacons van 1 en 2 liter. De spray is direct klaar voor gebruik en hoef je niet te mengen met water. Zie jij een vlekje op je prachtige houten kast zitten? Bedenk je geen seconde, pak de spray en verwijder handig en zorgvuldig het vlekje. Met deze spray hoef jij je nooit meer druk te maken om kleine vlekken. De zeep in de flacons gebruik je voor grotere oppervlakten. Deze zeep is geconcentreerd en moet je eerst mengen met water. Dweil je vloer met deze zeep en je zult versteld staan van het resultaat. Een kleine hoeveelheid met een groots effect. Gebruik een klein beetje zeep, dat is het beste voor je hout en de zeep gaat veel langer mee.

Voordelen Rubio Monocoat zeep

Met onze Rubio Monocaot zeep wordt hout schoonmaken een makkie. Zeep die makkelijk te gebruiken is, die lekker ruikt en die het hout goed reinigt. Ook je onbehandelde hout kun je hiermee schoonmaken. Daarnaast kent deze zeep de volgende voordelen:

  • Het verwijdert vuil en vet van alle geoliede houten vloeren en meubels.
  • Het haalt de natuurlijke uitstraling en kleur van het hout naar boven.
  • De zeep maakt ook geverfd, onbehandeld en geïmpregneerd hout schoon.
  • Handige kant-en-klaar spray voor kleine oppervlaktes.
  • Economisch in gebruik en gaat dus erg lang mee.

Haal het beste uit jouw houten vloer of meubelen en gebruik de Rubio Monocoat Zeep. Hout schoonmaken wordt een eitje! Bestel de zeep vandaag nog.