Hout kleuren en beschermen

Hout is eigenlijk al prachtig in zijn eenvoud, maar wij houden van veranderingen en gaan graag mee met de trends. Dit resulteert in een groot kleuren pallet om je hout mee te kleuren. Wanneer je hout uit gaat kiezen, zijn er een aantal factoren doorslaggevend. Je gaat voor het fraaie en bijzondere design, je gaat voor de excentrieke en prachtige kleur of je gaat voor de prijs. Dat laatste is overigens niet geheel waar, want je koopt niet iets wat je niet mooi vindt. Hoe je het ook wendt of keert, het gaat om de uitstraling van het hout. Het is goed mogelijk dat jij een prachtige donkere houten kast ziet, de uitstraling is prefect en de structuur van het hout is helemaal wat jij voor ogen had. Het enige minpuntje is dat de kleur niet past bij de rest van het interieur. Je kunt de kast laten staan en gaan voor een iets mindere kast die wel in de goede kleur is. Of je gebruikt de Rubio Monocoat olie en maakt deze geweldige kast jouw droomkast.

“The floor is yours”

Kleur het hout in een handomdraai

Heb je een huis gekocht en zit er eigenlijk een prachtige houten vloer in, maar vind je deze te donker? Of heb je een aantal jaren geleden zelf een super gave houten vloer gelegd, maar ben je op de kleur uitgekeken? Geen probleem, je pimpt je vloer gemakkelijk op met de Rubio Monocoat olie. Hout kleuren was nog nooit zo makkelijk. Indien jij je houten vloer hebt bewerkt, moet je eerst de lak eraf schuren. Vervolgens breng je simpel en snel de Monocoat olie aan. Hoe je dit doet? Lekker makkelijk met een doek of boenmachine. De Rubio Monocoat kent een bijzondere pigmenttechnologie en daardoor is het ontzettend veelzijdig en verkrijgbaar in een scala aan kleuren. Jouw hout krijgt de natuurlijke en verfraaide uitstraling die jij voor ogen hebt.

Natuurlijke bescherming

Het beschermen van je hout is niet alleen goed voor het hout, maar het zorgt er ook voor dat jij langer plezier hebt van jouw houten vloer of meubelen. Met de Rubio Monocoat olie, de onderhoudsolie en de overige onderhoudsproducten zorg je ervoor dat jouw hout extra lang mee gaat en zijn natuurlijke schoonheid niet verliest. De olie beschermt het hout al na één behandeling. Dat betekent dat je dus maar één laag nodig hebt. Dit komt door de unieke olie die bestaat uit twee componenten. De olie bindt snel met het hout, het vlekt niet, droogt snel en biedt een lange bescherming. Daarnaast is het een milieuvriendelijk product. Hout onderhouden was nog nooit zo makkelijk.

Voordelen Rubio Monocoat olie

De Monocoat olie zorgt er niet alleen voor dat jouw houten vloer of houten meubelen een verbluffende uitstraling krijgen, het kent nog veel meer voordelen:

  • De olie kleurt en beschermt al na één laag.
  • Het werkt snel, makkelijk en efficiënt.
  • De olie komt in unieke en originele kleuren voor.
  • De olie vlakt zelf uit en daardoor krijg je geen kleur- of dikteverschil.
  • De olie is snel droog en bestand tegen warmte en water.
  • Het is een duurzaam product.
  • Het biedt optimale bescherming.
  • Het is geschikt voor alle houtsoorten.
  • Eerste olie waar geen VOC’s en water in zit.

Hout kleuren en het beschermen van het hout doe je met de Rubio Monocoat producten uit ons assortiment. Geniet van de geweldige technische ontwikkeling van dit product, ervaar het gemak en shop de producten hier online.