Hout behandelen

Je hebt eindelijk die prachtige houten vloer die je al heel lang wilde hebben. Of een robuuste grote teak tafel waar je altijd van droomde en wat dacht je van die stoere houten stoelen die je op de kop hebt getikt en die jouw woonkamer dat landelijke tintje geven. Hout is mooi, maar moet ook mooi blijven. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je vloer, tafel of stoelen genieten. Goed je hout behandelen is dan één van de belangrijkste dingen. Je houten vloer behandelen lijkt misschien niet nodig, maar niks is minder waar. Hout is een prachtig natuurproduct en kan zeker tegen een stootje, maar het verdient het om goed behandeld en beschermd te worden. Haal het optimale uit jouw hout en behandel het met één van onze onderstaande producten.

Care for wood

 

Behandel hout met zorg

Hout is een natuurlijk en duurzaam product en moet daarom met zorg behandeld worden. Daarnaast blijft bewerkt hout veel langer mooi. Onze producten zorgen er voor dat jij jouw hout op een mooie en makkelijke manier kunt bewerken. Door het hout te behandelen met de olie van Rubio Monocoat, is de bescherming en de kleur al optimaal na één laag. Het is goed mogelijk dat je enkel wat krasjes of oneffenheden wilt wegwerken. Hiervoor lenen onze onderhoudsolies zich uitstekend. Wij bieden onze Monocoat olies aan in diverse kleuren. Jij stylet het hout geheel af naar eigen wensen. Creëer een frisse en trendy look met één van de witte varianten of ga voor een intieme sfeer en kies voor een donkere Monocoat. Wil je liever een keer wat anders? Behandel het hout dan met de bijzondere Ruby Monocoat olie of de Sapphire Monocoat olie.

Optimaal resultaat

IntoWoodProducts is een partnership aangegaan met Rubio Monocoat. Een toonaangevende leverancier op het gebied van houtbewerkingsproducten. Rubio Monocoat heeft net als wij een grote liefde voor hout en dat zorgt ervoor dat wij ons blijven ontwikkelen en innoveren op de bewerking en behandeling ervan. Hout moet beschermd worden, zonder zijn natuurlijke schoonheid te verliezen. Jouw houten vloer, tafel of kast behoudt zijn unieke structuur en excentrieke nerven, maar krijgt een extra beschermlaagje in een eventueel andere kleur. Voor een optimaal resultaat behandel jij het hout, naast de Monocoat olie en onderhoudsolie, ook met onze speciale zepen. Ben je op een vrije middag bezig om het huis weer schoon en fris te krijgen? Vergeet je houten meubelen dan niet en behandel ze met deze zeep. Het geeft een lekkere geur af en het verwijdert snel een eenvoudig vlekken. Heb jij een goed feestje thuis gehad? Dweil je houten vloer met deze zeep en het is weer zo goed als nieuw.

Werking Monocoat olie

Wij begrijpen dat je graag zo snel mogelijk van je nieuwe houten meubel of vloer wilt genieten. Een lange behandeltijd is dan niet wenselijk. Met de Rubio Monocoat olie bereik je het gewenste resultaat al na één laag en dat betekent een korte behandeltijd. De Monocoat olie bindt zich direct met de bovenste vezels van het hout. Het is daarnaast een gebruiksvriendelijk product en het zorgt ervoor dat de eigenheid van het hout niet verloren gaat.

Creëer jouw ideale look

Voor alle fans van de strakke en moderne look zijn de lichtere coats of juist de donkere charcoal een uitstekende optie. Houd jij meer van de klassieke houtkleur, ga dan voor de cherry coral, walnut, ice brown, black, chocolate of voor een andere donkere houten variant. De trend van tegenwoordig is industrieel gemixt met het vintage en hippie-gevoel. Ook daar spelen wij met onze Monocoats op in. Ga voor de bijzondere sapphire, de silver grey, of de ash grey. Behandel het hout met onze olies en onderhoudsproducten en creëer jouw ideale look. Shop hier snel de benodigde producten.